A hömpölygő, madagaszkári kakaóbabokból készült étcsokoládémasszát finomra őrölt, kézzel szüretelt, Madagaszkáron termő vadborssal (Voatsiperifery pepper) zabolázzuk meg, majd ebbe a tüzes elegybe pirított mandulaszemek merülnek alá, melyeket kakaópor köntösbe öltöztetünk.
Összetevők: Valrhona Grand Cru Madagascar étcsokoládé 64%:
(madagaszkári kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília kivonat. Kakaó szárazanyag tartalom legalább: 64%)
. szicíliai mandula; kakaópor (kakaópor, zsírtartalom: 22-24%); madagaszkári vadbors; A termék földimogyorót, dióféléket, szezámmagot, gabonát és tejszármazékokat is felhasználó üzemben készült!
Átlagos tápértéktartalom 100 g termékben
Energia | 2416 kJ, 582 kcal | Zsír | 41 g | amelyből telített zsírsavak | 17 g | Szénhidrát | 34 g | amelyből cukrok | 25 g | Fehérje | 12.3 g | Só | 0.08 g | |