Értesülj elsőként a legújabb trendekről, akciókról!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Hírlevél feliratkozás

Coca Cola signature mixers- smoky mix

Cikkszám: t20000071   KÉSZLETEN - Melyik áruházban érem el? »

  • Stile Interio - Központi raktár
  • Stile Interio - Westend
 890 Ft
Méret:
200 ml
Termék leírás:

A Coca-Cola Signature Mixers egy termékcsalád a különlegességek kedvelőinek. Önmagában is lehengerlő, de tökéletes keveréket alkot prémium szeszesitalokkal, legfőképpen a whiskykkel. A whisky mellé párosítható család 4-féle ízben elérhető. 
A Coca-Cola nem bízta a véletlenre az ízek megalkotását: a négy íz megalkotásához a kólacég a világ legjobb mixológusait kérte fel, akiknek az volt a feladata, hogy a több száz hagyományos alapanyagból különleges ízeket hozzanak létre.
A Smoky Notes változatot Max Venning keverte ki. A végeredmény egy intenzív, aromás keverék lett füstös behatással, amely jól illik a fűszeres rumokhoz és a prémium whiskyk árnyalásához. Az ízben megtalálható a szárított gyümölcsök aromája, de a borostyán és a perui balzsam füstössége is.
A Spicy notes Adriana Chína és Pippa Guy nevéhez fűződik. Ők egy fantasztikus tüzes végeredményt rejtettek a palackba. A citrusos frissesség közé jól keveredik a gyömbér, a fűszeres jalapeno, az illatos rozmaring és az aromás jázmin.
A Herbal Notes Antonio Naranjohoz fűződik, aki a gyógynövények mellett tette le a voksát. A kellemesen virágos és friss ízben megtalálható a citromfű frissítő jellege, a kapormagok és a mogyoró földes íze. Ez a keverék tökéletesen illik a borostyán színű whiskyk mellé és a legtöbb rummal is tökéletes párost alkot.
A Woody Notes íz megalkotója Alex Lawrence volt, aki a földes pacsuliból, a yuzu citromos ízéből, az aromás bazsalikom finom keverékéből alkotta meg ezt az ízvilágot. Ez a meleg és frissítő végeredmény a rumok és a füstös fás whiskyk mellé tökéletes kontrasztot adnak.
A 4féle ízesítés olyan Hutchinson üvegpalackokba kerülnek, amelyeket a Coca-Cola az első italainál használt 1894-ben, így már csak ezért is érdemes belőlük beszerezni egy-egy palackkal.