WestEnd Földszint
Album 70.születésnapra
Album 70.születésnapra
5 990 Ft

Album 70.születésnapra

Album 70.születésnapra
Album 70.születésnapra

Album 70.születésnapra leírása

A 70. születésnap egy nagyon különleges esemény, mely megünneplésének a legszebb módja, ha családi körben ünneplik meg. A regneteg emlékkel rendelkező születésnapos számára az egyik legmeghatóbb ajándék, ha az elmúlt évtizedeket egy egy szép albumba gyűjtöd a családról, valamint az igazán fontos eseményekről. Erre kínálunk egy nagyszerű alternatívát ezzel a fehér fotóalbummal, amely személyre szabható a belső oldalon egy vonalazott rész kitöltésével, ami után egy kedves, névre szóló ajándék válik belőle. Fotókkal természetesen neked, vagy az ajándékozottnak kell megtölteni. 80db 10 x 15 cm méretű fénykép, vagy más, apró emlék számára. 

Vásárold meg most az elérhető legkedvezőbb áron Album 70.születésnapra termékünket, ami akár ajándéknak is kiváló! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 24 órán belül meg is kaphatod!

Raktáron
5 990 Ft

Inspiráció a vásárláshoz

Ismerős az érzés, amikor töröd a fejed, de egyszerűen nem jutsz előrébb, ha ajándék vásárlásról van szó? Nagyon jól tudjuk, hogy ez nem egyszerű feladat, éppen ezért mi kitaláljuk helyetted, hogy minek örülne legjobban az ajándékozott. Nálunk találsz ajándékot barátnődnek, barátodnak, de még gyerekek számára is! Ennyi nem elég? Állatbarátnak ajándékoznál, esetleg édesszájú, vagy talán borkedvelő ismerősödnek? Nálunk mindenre találsz megoldást!

Ha már ajándék után kutatsz, vess egy pillantást dekorációinkra is és kösd össze a kellemest a hasznossal! Túl sok hely van az asztalon, feldobnád valamivel, esetleg üresnek találod a falakat? Szuper dekorációs ötleteink vannak számodra. Amellett, hogy a csodalátos dekorációk mennyire jól fognak mutatni otthonodban, ne feledd, hogy akár ajándékba is tökéletesek!

Mindemellett olyan magával ragadó lakberendezési tárgyakat találsz áruházunkban, melyeknek nem tudsz ellenállni, ezért megtekintésüket csak saját felelősségre ajánljuk... és ez még csak a kezdet, határ a csillagos ég, hiszen a Stileinterio.hu-n a képzelet valósággá válik!

Értékelések

Adatok
Garancia
1 év
Terméktípus
Háztartási cikkek
Cikkszám
fl29970