Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Stileinterio.hu Kft
Cím:
1131 Budapest, Kámfor utca 21-25.
Személyes átvétel itt:
1131, Budapest Kámfor utca 21-25.
Telefon:
Áruház neve:
Stile Interio
Adószám:
14765630-2-41
EU adószám:
HU14765630
Cégjegyzék szám:
01-09-918800
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Bíróság
Működési engedély száma:
XIII/14581/2021/b
Nyilvántartásba vétel dátuma
2021
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Bp Főváros XIII. Ker Polgármesteri Hivatal Igazg.o
Bankszámlaszám:
10918001-00000064-58760000
IBAN:
HU45 1091 8001 0000 0064 5876 0000
Kapcsolattartó neve:
Kiszel Ferenc
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/9020507
A minimum rendelés összege:
Bruttó 4 990 Ft
Szállítás
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod.
Foxpost automatába kizárólag előre, a webshopban bankártáyval vagy előre utalással kifizetett csomagot tudunk feladni!
Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 590 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
Vedd át csomagod postaponton bármikor
mpl_api_postapont
A szolgáltatás megrendelésével a Feladó telephelyén felvett csomagokat a kiválasztott Postapontba szállítjuk ki, ahol a vásárlók 24 órán belül átvehetik a megrendelt árut. A címzettnek SMS-ben küldünk tájékoztatást, ha az árut kiszállítottuk a kiválasztott Postapontra. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre.

A szállítási költség egységesen minden csomagnál 1.790 Ft (kivételt képeznek az utánvétes csomagok, ezeknél plusz 490,-Ft kezelési költséget számolunk fel).
Postapontra max. 20kg-os, postára max. 30kg-os csomag rendelhető.
A bútorok, és azon termékek, melyek súlyuknál és méretüknél fogva speciális szállítást igényelnek, pl. karácsonyfák - ezekre súlyuk alapján extra szállítási költség rakódik értéküktől függetlenül: 10-40kg 4.990Ft, 40-80kg: 12.990Ft

Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 790 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
Kiszállítás MPL futárszolgálattal
mpl_api
A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 2-5 munkanapon belül történik. A beérkező rendeléseket automatikusan regisztráljuk és a csomag összeállítása után átadjuk a futárszolgálatnak. Újabb értesítést a csomag összeállításakor, majd a kézbesítés napjának reggelén küldünk. A kiszállítást az Posta Futárszolgálata reggel 8 és 17 óra között végzi.
A szállítási költség egységesen minden csomagnál 1.790 Ft (kivételt képeznek az utánvétes csomagok, illetve a bútorok, és azon termékek, melyek súlyuknál és méretüknél fogva speciális szállítást igényelnek, pl. karácsonyfák - ezekre súlyuk alapján extra szállítási költség rakódik értéküktől függetlenül: 10-40kg 4.990Ft, 40-80kg: 12.990Ft)
A bútorokra és nehéz termékekre megrendelés leadása után tudunk árajánlatot küldeni a pontos cím ismeretében miután bekértük a szállító cégektől az egyéni árajánlatokat.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 790 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
Személyes átvétel Központi raktárunkban
Megrendelésedet személyesen 1131 Budapest Kámfor utca 21-25. alatti Stile Interio Központi Raktárban tudod átvenni ingyenesen.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A Barion szolgáltatásának köszönhetően biztonságosan fizethetsz weboldalunkon bankkártyával.
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.

A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, így sem most és sem a jövőben nem szükséges külön költséggel kalkulálnod. A Barion egyenlegkezelés szintén ingyenes, nincs belépési vagy havi díj.
Előre utalással
Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, rendelésed feldolgozásakor először egy Díjbekérőt fogunk neked küldeni, melyen az átutaláshoz szükséges valamennyi adatot feltüntetjük. Az összeg beérkezése után kezdjük meg a megrendelés feldolgozását. Így előre utalás esetén a rendelés teljesítésének ideje a jóváírási folyamat miatt 1-2 nappal megnövekszik.
Abban az esetben, ha nem tudjuk teljes egészében teljesíteni az előre kifizetett rendelést, a nem szállított árukra átutalt összeget visszautaljuk a számládra.
Utánvéttel
Az utánvétes fizetési mód 690,-Ft-os kezelési költséggel jár.
A futárnak fizethetsz utánvéttel készpénzben a csomag átadásakor (kivéve 50.000Ft-ot meghaladó rendelés esetén - ebben az esetben bankkártyás vagy előreutalásos opciót tudsz választani).
Amennyiben nem szeretnél készpénzzel fizetni, javasoljuk a bankkártyás fizetést a weboldalunkon, melyet a megrendelés leadásakor tudsz kezdeményezni, ugyanis nem tudjuk garantálni, hogy mindegyik futár rendelkezik bankkártya terminállal.
Készpénzzel a helyszínen
Lehetőséged van a termék árát és a kiszállítás díját a termék átvételekor készpénzben kifizetni. Készpénzes fizetésre bármelyik szállítási opció választása esetén van lehetőség.
Központi raktárunkban történő személyes átvétel esetén a készpénzes fizetés 690Ft-os kezelési költséggel jár.
PayPal fizetés
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
Kapcsolatfelvétel