WestEnd Földszint

Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Sokan még úgy emlékszünk vissza a gyermekkori karácsonyokra, hogy ragyogó fehér, ropogós hóban jártunk, szánkóztunk, és nem győztük számolni a még hátralévő napokat a várva várt szentestéig. A várakozás időszakában a szívünkkel együtt a lakást is ünnepi ruhába öltöztetjük.

Karácsony közeledtével rendszerint előkerül az a kérdés, hogy élő vagy műfenyőt vásároljunk-e az ünnepekre. Nálatok is dilemmát okoz a döntés? Mai cikkünk segítségetekre lehet a választásban.

Előző blogcikkünkből megtudhattátok, hogy honnan ered Halloween ünnepe, mit érdemes tudni róla, olvashattatok a legfontosabb buli ötletekről, kreatív jelmezekről és dekorációkról. De nézzük csak meg, hogy mit érdemes Halloween éjszakáján - a rengeteg bezsebelt csoki és édesség mellett - nassolni. Emellett ejtünk néhány szót tökfaragási praktikákkal kapcsolatban is.

A “Csokit vagy csalunk!” szófordulat halloween éjszakáján, azaz október 31. napján használatos kifejezés a jelmezbe öltözött, édesség reményében házról-házra kopogtató gyermekek, fiatalok körében, amelyet az angol “Trick or treat!” kollokációból magyarosítottak.

Épp az őszi nagytakarítás előtt állsz? Közben azon gondolkodsz milyen jó lenne, némi változást vinni a lakás helyiségeinek megjelenésébe is? Különleges lakberendezési ötleteinkkel könnyen izgalmat vihetsz az unalmassá vált terekbe.

Ajándékot vásárolnál? Szeretnéd, ha olyasmit adhatnál, aminek a megajándékozott örül, és jó hasznát veszi? Ma olyan ötleteket olvashatsz, melynek segítségével remek ajándékokat választhatsz.

Értékelések