Szűrés
Ár (Ft)
1 990 Ft - 2 790 Ft
Méret
Szín
Termék státusza

Flaskák

Vicces Ajándék , Ivós Ajándék Ötlet. Ha egy humorral átitatott ajándékot keresel az alkohol szerelmeseinek, akkor ez a rozsdamentes fém flaska a tökéletes választás. Nem csak egy italtároló, hanem egy stílusos és vicces kiegészítő, amely garantáltan felvidítja a férfiakat minden alkalommal.

A kisebb méretű, 10,5x7 cm-es flaska könnyedén elfér a zsebben vagy a táskában, így mindig kéznél lehet a mulatságokhoz. A zárható rövidital tároló funkció biztosítja, hogy a kedvenc szeszesital mindig biztonságban legyen, és készen álljon a szórakozásra.

A rozsdamentes fém anyag nemcsak tartósságot, hanem stílust is kölcsönöz a flaskának. Az egyedi vicces felirat tovább fokozza az ajándék humoros jellegét, és garantáltan mosolyt csal az ajándékozott arcára.

Ez a alkoholos témájú ajándék ötlet ideális születésnapra, évfordulóra vagy bármilyen alkalomra, amikor egyedi és szórakoztató meglepetést keresel. Legyen szó barátról, családtagról vagy munkatársról, ez a flaska kiváló választás a jókedv és a poénok jegyében.

Tárd fel az alkoholos élmények új dimenzióját ezzel a stílusos és vicces ajándékkal, és hozz létre emlékezetes pillanatokat az ajándékozott számára!


7termék 17