Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

A díszpárnák varázsereje

2022.04.21 09:00

Úgy tűnik végérvényesen is beköszöntött a tavasz, minden szépségével és szeszélyével együtt. Itt az ideje feldobni a hangulatot otthonunkban is, üde és vidám tavaszi színekbe öltöztetve a lakás helyiségeinek kiegészítőit. Ugyan rengeteg dekor ötlet közül válogathatunk a Stileinterio webáruházában, mai cikkünkben mégis a stílusosan felhasznált díszpárnák kerülnek előtérbe.

A díszpárnák varázsereje

A kevesebb néha több

Az apró részletekben rejlik egy otthon varázsereje, azt azonban nem árt tudni, hogy a sok apró kis dísszel, amit elhelyezünk a lakás különböző pontjain sokszor csak túl giccsessé tesszük a lakást. Nem adja meg azt a pluszt, amivel kellemes atmoszférát teremthetünk otthonunk helyiségeiben. Érdemesebb a kevesebb néha több elvét alkalmazni, gondolunk itt arra, hogy elegendő lehet néhány díszpárnát alkalmazni a vágyott légkör kialakításához.

Mi alapján válasszunk díszpárnát?

Saját ízlésünktől függ, hogy miként díszítjük bútorainkat, arra azonban ügyeljünk, hogy amikor díszpárnát vásárolunk, a színek mellett a párnák anyaga is összhangban legyen azzal az ülő vagy fekvő alkalmatossággal ahova szánjunk, legyen az a kanapénk, ágyunk, vagy akár a kerti ülőgarnitúránk.

Teremtsük meg díszpárnákkal hálószobánk harmóniáját!

A hálószobánkba gyönyörű színes díszpárnákkal könnyedén becsalhatjuk a tavaszt, de egy ízléses ágytakaróval még tovább fokozhatjuk az üde hatást. A hálószobában elengedhetetlen a pihenéshez szükséges harmónia kialakítása, ezekkel a kiegészítőkkel pedig bármikor egységessé varázsolhatjuk a teret.

Díszpárna, a nappalik elengedhetetlen kiegészítője

Nappalink ülőgarnitúrája akkor lesz igazán stílusos és egyben a legkényelmesebb, ha pihe-puha párnákkal kiegészítjük azt. Lehet a stílusunk bármilyen, retró vagy éppen modern, a megfelelő forma- és anyagválasztással a díszpárnák azonnal a nappalink ékköveivé válnak. Mivel rengeteg időt töltünk ebben a helyiségben, fontos a vidám hangulat megteremtése, melyet a díszpárnák felhasználásával bármikor megtehetünk. Egyszerűen tökéletesebb lakásdekorációt aligha találhatunk a díszpárnáknál!

Díszpárnával a kertben?

Ilyenkor tavasszal, - ha szabadidőnk is úgy engedi - már hosszú órákat tölthetünk el a szabadban, és a következő hónapokban ezeknek az óráknak a száma, csak tovább emelkedik. Kerti ülőkéinket néhány díszpárna bevetésével olyan puhává és komfortossá tehetjük, ahova még vendégeink is örömmel foglalnak majd helyet egy-egy kerti parti alkalmával.

A díszpárnák tökéletes kiegészítői a lakásunk dekorációját illetően, hiszen  bármilyen unalmassá vált, esetleg kényelmetlen ülőfelületet képesek feldobni és komfortossá tenni, ráadásul mindezt úgy, hogy anyagilag sem lesz megterhelő pénztárcánk számára. Tekintsd meg kínálatunkat, és öltöztesd tavaszba otthonodat a Stileinterio díszpárnáival!