Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Egyszerű dekorációs tippek, amivel feldobhatod az otthonod hangulatát!

2022.08.25 09:00

Mivel dobhatnád fel az otthonod unalmassá vált pontjait anélkül, hogy hatalmas költségekbe vernéd magad? Ehhez gyűjtöttünk ma össze néhány remek tippet, tarts velünk és inspirálódj kedvedre!

Egyszerű dekorációs tippek, amivel feldobhatod az otthonod hangulatát!

Fényképek

Aligha akad személyesebb dekorációs elem az olyan fotóknál, amelyek életünk legkülönlegesebb pillanatait örökítik meg. Jó érzéssel és melegséggel fog eltölteni bennünket akárhányszor is tekintetünk ezekre a képekre. Amire azonban érdemes figyelni, hogy a kiválasztott fotókhoz olyan képkeretet nézzünk, amely tökéletesen visszatükrözi stílusunkat és beleillik az adott helyiség dizájnjába.

Váza, kaspó

Eddig talán Te sem tulajdonítottál neki túl nagy jelentőséget, pedig egy szép váza vagy kaspó, egy hozzá illő virággal bizony csodás éke lehet otthonunknak. A  vázákat elsősorban kialakításuk, magasságuk, anyaguk és mintájuk alapján különböztethetjük meg, és ezen adottságok megfelelő kiválasztásával érhetjük el a kívánt esztétikai hatást otthonunkban.

Gyertya

Meghitt hangulatra vágysz? Egy olyan légkör megteremtésére, ahová jó hazatérni és megpihenni egy fárasztó nap után? Ilyen esetben gyertyából sosem elég! Hangulatos és látványos dekoráció, amely egész évben kitűnően megállja a helyét kiegészítőként a hálószobában, nappaliban, de még a fürdőszobában is.

Ne feledkezzünk meg a mindennap használatos lakáskiegészítőkről sem, amelyek egyben a lakásunk díszei is. A Stileinterio oldalán számos olyan fürdőszobai és konyhai kiegészítőt találhatsz, ami remekül kihasználható és egyben dekorációnak is kiváló. Webáruházunkban Te is meglelheted a saját ízlésednek megfelelőt, amivel olyan hangulatot varázsolhatsz otthonodba, amilyenre mindig is vágytál!