Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Illóolajok hatása

2022.11.24 09:00

Olykor veled is megesik, hogy hatalmába kerít a téli szürkeség melankolikus hangulata? Ne engedd, hogy egész napra magával rántson ez a nyomasztó érzés, helyette engedj az illóolajok csodálatos erejének! Vajon melyik illat lesz a neked való?

Illóolajok hatása

Egy jól megválasztott illóolaj párologtatóba vagy diffúzorba csepegtetésével igazán kellemes illattal áraszthatjuk el az egész lakást. Kedvünkre válogathatunk különböző illóolajokból az üzletek polcain, és a Stileinterio kínálatában is: a meghittséget és nyugalmat keltő illatoktól kezdve, a vidámságot ébresztő és élénkítő illatokon át, egészen a gyógyterápiás célú illatokig.

Levendula illóolaj - nyugalom

Az egyik legkiválóbb nyugtató és pihentető hatású illat, amit csak választhatunk az a levendulás illóolaj. Nagyon jó stresszoldó, segíti a relaxációt, valamint támogatja az egészséges és pihentető alvást.

Citrom illóolaj - frissesség

Szellemi kimerültség esetén egy kis citromos illóolaj párologtatásával könnyen emelhetünk lelombozott hangulatunkon, és nagymértékben megnövelhetjük koncentrálóképességünket, valamint javíthatunk teljesítményünkön is.

Borsmenta illóolaj - tiszta légzés

Antibakteriális, vírusölő hatású, amely megfázásos betegségek esetén légzéssegítő megoldásnak is kitűnő választás.

Narancs illóolaj - kellemes közérzet

A narancs illata egyszerre ébreszt vidám hangulatot és melegséget a szívünkben. Párologtatásával kellemes környezetet teremthetünk, amely a téli ünnepek hangulatának elmaradhatatlan illata is egyben.

Szerezz be egy párologtatót kínálatunkból és kényeztesd érzékeidet a Stileinterio illóolajaival!