Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Kreatív konyhai kiegészítők

2022.02.10 09:00

A praktikusság mellett szívesen vinnél egy kis vidámságot is a konyhádba? Vagy éppen valami ötletes ajándék után kutatsz? Bármelyik is legyen, érdemes szemügyre venned a Stileinterio.hu kreatív konyhai kiegészítőit!

Kreatív konyhai kiegészítők

Kisebb konyhai eszközök

Az elengedhetetlen háztartási gépeken felül, a kisebb konyhai kiegészítőkön is nagyon sok múlik, hogy végeredményében mennyire lesz komfortos számunkra a konyhában eltöltött idő. Napjainkban már számos munkát megkönnyítő eszköz található különböző internetes webáruházakban és boltok polcain egyaránt. Na de a praktikusság csak egy dolog! Azok a legjobbak amik kreatívak, különlegesek és esetleg még mosolyt is csalnak az arcunkra.

Mosogatókefe Funky Lady

A többféle színben kapható Mosogató kefe Funky Lady nem csak bohókás, de praktikus eszköze is a mosogatásnak. Ezzel az kefével gyerekjáték lesz a mosogatás! Használatával könnyedén megtisztíthatók az edények, serpenyők és fazekak.

Tükörtojás sütő forma

Mivel indulhat igazán derűsen a nap? Lepjük meg kivételes reggelivel a gyerekeket vagy éppen a párunkat! Szerezzük be hozzá a Stileinterio kreatív sütő formáit és alkossunk különleges tükörtojásokat!

Színváltoztató tojásfőző időzítő

Sokan úgy vagyunk vele, hogy a tojásfőzés nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Rendszerint gondot okoz helyesen megítélni, hogy meddig kell pontosan főznünk ahhoz, hogy olyan tojást kapjunk a végén, amilyet szeretnénk. Könnyítsük meg a dolgunkat és bővítsük konyhai felszerelésünket egy színváltoztató tojásfőző időzítővel, amit ha a vízbe helyezünk a tojásokkal együtt, végre tudni fogjuk meddig kell még főzni a megfelelő lágysághoz.

Méhviaszos ételcsomagoló

A méhviaszos ételcsomagoló tökéletesen helyettesíti az alufóliát és folpackot. Segítségével kiválthatjuk az egyszer használatos műanyagokat, igazi zero waste alapkellék. A méhviasz antiallergén, baktériumölő hatású így a benne tárolt élelmiszer friss marad. Az ételcsomagoló alkalmas szendvics, pékáru, sajt, zöldség és gyümölcs tárolására. Egy valamire azonban ügyeljünk, nyers hús tárolására nem alkalmas!

Pizzavágó fejsze

Pizzaimádó vagy, de késsel sosem tudod szépen felszeletelni a pizzát? Ne is bajlódj vele, ess neki inkább egy baltával, vagyis egy pizzavágó fejszével! Néhány forgó húzás és az éles pengéje könnyedén felszeleteli a pizzát.

Összehajtható szűrő

Az összehajtható szűrővel pillanatok alatt leszűrhetjük a tésztát, de ugyanolyan jó választás gyümölcs és zöldség tisztításához. Nélkülözhetetlen segítséget nyújt a főzéshez és az előkészületek során. Ráadásul összecsukható kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, így rendkívül praktikus a tárolása.

Mivel a különböző konyhai eszközök sora végeláthatatlan, igyekeztünk összeszedni mai cikkünkben olyan kiegészítőket, amelyek valóban megkönnyíthetik életünket a mindennapokban és nem csak felesleges tárgyként foglalják a helyet konyhánkban. Neked melyik lesz közülük a legújabb szerzeményed?