Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Lakástextilekkel az otthonos hangulatért!

2022.09.22 09:00

Hogyan vihetsz változatosságot otthonod hangulatába a lakás felújítása nélkül? Tarts velünk és fedezd fel a lakástextilekben rejlő fantasztikus lehetőségéket!

Lakástextilekkel az otthonos hangulatért!

Lakástextilek:

Egy új évszakba lépés mindig lendületet ad, ezért kiváló alkalom arra, hogy a lakástextilek segítségével új színt vigyünk otthonunk átváltoztatni kívánt helyiségébe, vagy helyiségeibe.

Talán a függöny és a szőnyeg a legmeghatározóbb, de az ágytakaró, díszpárnák és a terítő is jelentős szerepet tölt be az adott helyiség légkörének megteremtésében. Vegyük sorra őket:

Függöny

Két fő csoportba sorolhatjuk ezt a lakástextil fajtát. Az egyik a fényáteresztő függöny, amivel emelhetjük a szoba hangulatát, a másik csoportja pedig a sötétítő függöny, amelynek díszítő tulajdonsága mellett sötétítő funkciója is nagyon jól kihasználható. Amíg a napos, világos terekben a hideg színek is remekül érvényesülnek, addig a kevés természetes fényhez jutó szobákat lehetőleg meleg színtónusú függönyökkel dekoráljuk.

Szőnyeg

A szőnyeg választásnál ügyeljünk arra, hogy bármennyire is tetszik az adott lakástextil, ha túl nagy méretet veszünk, akkor nagyon összenyomhatja a szobát, ha pedig túl kicsit választunk nem fog kellően érvényesülni az elhelyezett térben. Látványos és uralkodó hatást szeretnél elérni a választott szőnyeggel? Akkor mindenképpen az erőteljes színű és mintájú darabok közt keresgélj!

Ágytakaró és díszpárnák

Az ágytakaróval és a számunkra tetszetős díszpárnákkal igazán ízléses megjelenést adhatunk a szobának, amit a letisztult színektől kezdve egészen a legkülönlegesebb mintáig bármilyen stílusban az ágyunkra, vagy kanapénkra tehetünk a hangulatunkra gyakorolt hatása minden esetben elégedettséggel fog eltölteni bennünket.

Terítő

A terítő nem csupán az asztal felületének védelmét szolgálja, hanem a helyiség dekorációjaként is kiválóan helytáll. Sőt, egy terítővel nem csak a konyha hangulatát dobhatjuk fel, hanem az étkezőasztalnál eltöltött közös pillanatokat is!

A Stileinterio.hu-n rengeteg különféle lakástextillel várunk Téged is! Termékeinkkel egyszerűen és gyorsan alakíthatod át a lakás bármelyik helyiségének a hangulatát, vagy akár a stílusát is!