Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Mesébe illő ünnepi dekorációk

2022.12.22 09:00

Te milyen karácsonyi dekorációval készülsz feldobni az otthonod hangulatát? Ha úgy érzed jól jönne néhány inspiráló ötlet, akkor tarts velünk mai cikkünkben és öltöztessük együtt ünnepi díszbe a lakást!

Mesébe illő ünnepi dekorációk

Magical karácsonyi városka

Egy csodaszép karácsonyi városka dekorációval igazi gyermekkort idéző hangulatot és saját mesevilágot építhetünk a Stileinterio különleges Magical figuráiból, Magical épületeiből. Akár koszorúalapot is használhatunk hozzá, amelyre egyszerűen csak ráragasztjuk őket. Egy biztos, bárhol is kapjanak helyet otthonod karácsonyi dekorációjaként ezek a gyantából készült figurák, egyszerűen imádni fogod a hangulatot ami körbelengi általuk a szobát.

Karácsonyi textilfigurák

Legyen az egy karácsonyi manó, cuki rénszarvas, vicces hóember vagy egy bájos angyalka, amelyek azon kívül, hogy megteremtik az ünnepi hangulatot, a gyerekek kedvenc játszópajtásaivá is válhatnak karácsony idején. Állíthatjuk ajtó mellé, tehetjük ablakba, helyezhetjük polcra vagy a kandalló tetejére, sőt még a karácsonyfa mellett is jól mutatnak ezek a kedves kis textilfigurák.

Karácsonyi világítás

Egy füzér gyönyörű fényével azonnal varázslatos ünnepi hangulatot áraszt, így a lakás bármely pontját feldobhatjuk vele pillanatok alatt. Ráadásul a webáruházunkban megvásárolható legtöbb karácsonyi világítás vízálló, ezért bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.

Karácsonyi díszpárnák

Prémium minőségű karácsonyi textil díszpárna huzatokkal bájosan fest minden kanapé és fotel a nappaliban. Emeljük meg velük a karácsonyi hangulatot a fa körül, had élvezzék vendégeink a nappali ünnepi meghittségét!

Megtetszett valamelyik karácsonyi dekorációs tippünk? Nézz körül webáruházunk karácsonyi termékei között, amelyek csak arra várnak, hogy helyet kapjanak otthonod mesébe illő ünnepi dekorációjaként!