Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Milyen ajándékot válasszunk esküvőre?

2022.08.04 09:00

Meghívást kaptál esküvőre? Egyre csak közeledik a nagy nap, és Te még mindig nem találtad ki, hogy mivel lepd meg az ifjú párt? Mi lenne számukra a tökéletes esküvői ajándék? Meríts ihletet ötleteinkből!

Milyen ajándékot válasszunk esküvőre?

Mekkora értékben gondolkodjunk esküvői ajándék esetén?

Fejenként a vendégül látásunkra fordított körülbelüli pénzösszeget illik a nászajándékra szánni.

Milyen nászajándékot vegyünk?

Napjainkban egyre népszerűbb szokássá vált, hogy az ifjú pár által összeírt ajándéklistából választhatjuk ki, milyen meglepetéssel készülünk az esküvő napjára. Ha nem kapunk listát, akkor találjunk ki valami olyan háztartási gépet, bútordarabot, kiegészítőt, vagy dekorációt amire szüksége lehet az ifjú párnak a közös mindennapjaik során. De óriási örömet szerezhetünk a friss házasoknak egy emlékezetes meglepetés úttal vagy egy különleges és izgalmas élményajándékkal is!

Ajándék helyett pénzt?

Gyakran előfordul, hogy pénzt kér az ifjú pár. Legegyszerűbb módja az ajándékozásnak, hiszen ilyen esetben nincs más dolgunk, mint egy alkalomhoz illő kártya vagy képeslap kíséretében belehelyezni a szánt készpénzt egy borítékba.

Azonban, ha Te úgy érzed, szeretnéd személyesebbé tenni a pénzzel megtömött borítékot, válassz mellé olyan kísérő ajándékot, amire ha rápillantanak a jövőben, azonnal eszükbe jut az ő különleges napjuk!

Ehhez igazán stílusos tippeket találhatsz a Stileinterio esküvői ajándékötletei között, és a hozzá illő csomagolást vagy emlékdobozt is beszerezheted webáruházunkban, amellyel ízlésessé teheted a csomagolást.

A Stileinterio.hu ajándék ötletek tömkelegével vár Téged is! Fedezd fel kivételes kínálatunkat és találj rá a tökéletes meglepetésre még ma!