Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Milyen ajándékot vigyünk a babaváró bulira?

2022.07.07 09:00

Az egyik barátnőd hamarosan anyuka lesz és a születendő kisbaba tiszteletére babaváró bulit rendeztek a csajokkal? Maradj velünk, mert a legjobb ajándék ötletekkel készültünk ez alkalomra.

Milyen ajándékot vigyünk a babaváró bulira?

Milyen színű legyen a dekoráció a babaváró bulin?

A babaváró buli dekorációinak színét mindig a születendő gyermek neme határozza meg. Ennek függvényében leggyakrabban a rózsaszín és kék színű dekorelemek, azok közül is leginkább a léggömbök használata a legnépszerűbb az ilyen bulikon. Esetleg meglepetésnek szánják a baba nemét a szülők? Ebben az esetben a díszítésnél a semleges színek kerüljenek leginkább az előtérbe: a fehér, sárga, szürke, és a piros.

Milyen ajándékot vegyünk babaváróra?

Plüssjáték: Egy pihe-puha, cuki plüssfigura telitalálat lehet, amely a baba akár kedvenc játszótársává válhat.

Ruha: Vehetünk rugdalózót, sapkát vagy bodyt is. A Stileinterio.hu kínálatában találhatunk kedves kis ajándékszettet, amely egy minőségi babaruhát és csörgőt tartalmaz. Vonzó csomagolásával a BAMBINO BY JULIANA® igazán tökéletes meglepetéseket kínál a babaváró összejövetelre.

Bambino első hajtincs-, és fogdoboz: Ez a különleges „első fog” és „első hajtincs” készlet remek emlék ajándék, amivel kismama barátnőnknek garantáltan mosolyt csalhatunk az arcára. A gyantából készült dobozok varrott hatású dizájnnal rendelkeznek, az imádnivaló figurákkal, amin az „első fogam” és „első hajtincsem” felirat olvasható. Egyaránt csodálatos ajándék lehet fiús és lányos anyák számára is.

További ajándék tippekért látogass el webáruházunkba, ahol az ajándék ötletek kategóriánk alatt rengeteg különleges és szépséges babaváró ajándékot találhatsz!