Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Színek pszichológiája a lakberendezésben

2023.01.12 09:00

Otthonunk falai, valamint a lakásban lévő bútorok, kiegészítők és dekorációk színeinek kiválasztása igencsak meghatározó mozzanata a lakberendezésnek, ugyanis a jól megválasztott tónusokkal sokat emelhetünk közérzetünkön, hangulatunkon. Vajon melyik szín milyen hatással van ránk? Nézzünk közülük néhányat, amelyek garantáltan kellemes érzéssel töltenek fel.

Színek pszichológiája a lakberendezésben

Életerőre van szükséged?

Csenj egy kis természetet otthonodba, akár egy zöld színű kanapéval vagy hangsúlyos kiegészítővel és élvezd annak vitalizáló erejét.

Túl sokat stresszelsz?

A kék színben pompázó dekorációk nyugtatóan hatnak az elmére, ám arra azért érdemes ügyelni, hogy a sötét tónusok már túl hideg érzetet kelthetnek.

Vidámságra vágysz?

Akkor a sárga lesz a te színed! Rengeteg energiát csempészhetnek a napjaidba az ilyen árnyalatban tündöklő kiegészítők és dekorációk.

Imádod a napfényt?

Vedd körbe magad narancssárga holmikkal és hagyd, hogy beragyogja az egész szobát melegséget árasztó hatásával.

Meghittséget teremtenél?

A barna bútorok, lakástextilek és egyéb kiegészítők a fa színeit idézve természetes és melegséget sugárzó, otthonos összhatást biztosítanak minden helyiségében.

Stileinterio.hu, ahol képzelet valósággá válik!

Keltsd új életre otthonod anélkül, hogy vagyonokat költenél rá! Válogass a webáruházunk lakberendezési és dekorációs termékei közül, amelyekkel drámai hatást érhetsz el a lakás bármely szegletében! Add le rendelésed már ma, és akár holnapra kiszállítjuk raktáron lévő termékek esetén!