Ajándék ötlet és lakberendezési magazin

Dekorációs tippek Halloweenre

2022.10.20 09:00

Te is szeretnél valami igazán kísértetieset alkotni Halloween ünnepére? Egyszerű dekorációs tippjeinkkel kellően borzongatóvá varázsolhatod a szellemek éjszakáján tartott partidat.

Dekorációs tippek Halloweenre

Faragott töklámpás, azaz a Jack-lámpa

A Halloween nem múlhat el faragott töklámpás nélkül, hiszen az ünnep legismertebb jelképe. Kedved szerint faraghatod viccesre, félelmetesre, de akár cuki tökfejet is alkothatsz belőle. Amennyiben kezdő vagy, akkor se csüggedj, hiszen az "Inspirációk a rettegés éjszakájára" című bejegyzésünkből Te is könnyen elsajátíthatod elkészítésének fortélyait. Ráadásul webáruházunkban szuper tökfaragó szettet is beszerezhetsz hozzá, amely tartalmaz egy kanalat, egy tollat, lámpát, 1 nagy és 1 kicsi kést, valamint 9 mintát a faragáshoz.

Sejtelmes fények

Legtöbbünk kamrájában biztosan akad néhány elfekvőben lévő kifogyott befőttes és borosüveg. Érdemes őket új életre kelteni, és szuper gyertya, valamint mécsestartókat készíteni belőlük Halloweenre:

  • A befőttesüveget tekerjük körbe gézzel, ragasszunk rá műanyag szemeket és tegyünk az üvegbe teamécsest. Ezzel kész is van a kis múmiánk. 
  • A borosüvegeket fújjuk le fekete matt festék spray-vel, végül díszítsük az üveg szájába tökéletesen illeszkedő gyertyával.

Rémisztő Halloween nasi

Ma már tele van az internet egyszerűen elkészíthető Halloween süti receptekkel. Keressünk egy nekünk tetszőt, és készítsük el közös időtöltésként a családdal vagy barátokkal együtt. A kisült nasikat pedig kínálhatjuk a Stileinterio ötletes póktálaiba helyezve. Ha nincs kedvünk sütögetni, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha megtöltjük a tálakat giliszta formájú vagy más bizarr hatást keltő gumicukrokkal.

Tetszenek az ötleteink, de nincs időd kézzel készített halloweeni dekorációra? Webáruházunkban a legszuperebb termékeket vásárolhatod meg, amelyekkel egyszerre teheted mókássá és ijesztővé Halloween éjszakáját. Add le rendelésed még ma, és akár 24 órán belül megkaphatod a csomagod!